Sportos évzárás a GEAC atlétáinál

A már hagyományosnak tekinthető karácsonyi edzés alkalmából sereglettek össze a Gödöllői EAC atlétái a Szent István Egyetem Sportcsarnokában.

A december 20-án tartott közös edzésen különböző játékos és szórakoztató feladatokat találtak ki az edzők a gyermek és a felnőtt atléták számára, ahol csapatokban versengve mérhették össze tudásukat, például pingponglabda egyensúlyozásban, szőnyegcipelésben és csúsztatásban, valamint különböző váltófeladatokban. Az évvégi alkalom lehetőséget adott a visszatekintésre, az elmúlt esztendő sporteredményei tekintetében.

A GEAC atlétái a 2019-es évben összesen 75 érmet szereztek az országos bajnokságokon, valamint a Magyarországot is képviselték korosztályos és felnőtt, hazai és külföldi válogatott- és világversenyeken.

Jogosan zúgott a taps többek között Nádházy Evelin, Simonváros Csanád, Renner Luca, Mihajlovic Alex, Ajide Dániel, Pótha Johanna, Eszenyi Napsugár, Mihály Ádám és Normann Márton számára is, akik az országos bajnokságokon való jó teljesítményük mellett a válogatottakban is szerephez jutva tudták népszerűsíteni a gödöllői atlétika műhely hírnevét.

A kellemes hangulatú rendezvényt élőkép, valamint közös csoportkép zárta, utóbbival megköszönve a szponzoroknak az egész évi támogatást.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.