Elmosta az eső a Budapest Bajnokság vasárnapi programját

Ikarus BSE Atlétikai pálya

A rendkívül zord időjárási körülmények miatt a szervezők úgy döntöttek, hogy törlik az idei Budapest Bajnokság második napjának programját.

Szombaton még napos-felhős idő és 16 fok körüli hőmérséklet fogadta az atlétákat az Ikarus BSE Atlétikai pályáján, azonban vasárnapra sajnos rosszabbra fordult az idő. A második nap programját a szervezők megpróbálták lebonyolítani, azonban néhány versenyszám után, nem sokkal 15 óra előtt úgy döntöttek, hogy mivel – az előrejelzések szerint – később sem javul majd az időjárás, törlik a még el nem kezdett versenyszámokat.

A szakadó esőben összesen öt, egyaránt az U16-os korosztály részvételével zajló versenyben hirdettek győztest. Súlylökésben Pap Kincső (Hernádi KA) és Borbély Roland (KARC), a fiúk diszkoszvetésében pedig Németh Márton Pál (Németh-Gerely AC SE) tudott diadalmaskodni. A futószámok közül csak a 300 méter időfutamait tudták megrendezni, amelyek Kriszt Sarolta Mária (GEAC) és Fodor Péter (GEAC) sikereit hozták.

Az elmaradt Szuper Liga versenyek pótlásáról, illetve azok helyszínéről és időpontjáról a MASZ hamarosan tájékoztatást ad.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.