Itt követhetők a Magyar Csapatbajnokság elődöntői

Ezen a hétvégén az U16, U14 Magyar Bajnokság után a kluboké a főszerep! Az Atlétikai Csapatbajnokság elődöntőit Debrecenben, a Gyulai István Atlétikai Stadionban (Keleti csoport) és Győrben, az Olimpiai Sportparkban (Nyugati csoport) rendezik május 15-én és 16-án.

Élő közvetítés szombat 13.30-tól, vasárnap 11.00-től:

Győr: https://youtu.be/UTTuQ3wA208

Debrecen: https://youtu.be/JmNYwPUBNHY

 

Kiírás, időrend:

Győr: https://atletika.hu/sites/default/files/masz/kiirasok/2021/csb_ed_kirs_g...

Debrecen: https://atletika.hu/sites/default/files/masz/kiirasok/2021/csb_ed_kirs_d...

 

Nevezési listák:

Győr: https://atletika.hu/sites/default/files/masz/nevezesek/2021/729-atletika...

Debrecen: https://atletika.hu/sites/default/files/masz/nevezesek/2021/731-atletika...

 

Élő eredmények:

Győr: https://atletika.hu/live-results/729

Debrecen: https://atletika.hu/live-results/731

 

 

Nagyon izgalmas 2 nap elé nézünk, ugyanis lehet, hogy valaki éppen a csapatbajnokságon teljesíti az olimpiai kvótát, vagy remek teljesítményével annyit lép előre a világranglistán, hogy utazhat Tokióba.

Ilyen lehet a 110 méteres gátfutás Debrecenben, ahol Baji Balázs harcol a Budapesti Honvédért és a minél jobb időért, melyben segítségére lehet Szeles Bálint, aki az Eger-Tiszi együttesének pontjait szeretné gyarapítani.

Hasonló lehet a helyzet Győrben, ahol a távolugró, Nguyen Anasztázia egyelőre öt centire van Tokiótól, és bár a világranglistán elfoglalt pozíciója ígéretes, az MTK-UTE csapatáért küzdve, Lesti Diana (Pannon Duo), Garamvölgyi Petra (PVSK-AC Bonyhád), vagy Endrész Klaudia (MTK-UTE) által sarkallva, akár vasárnap jegyet válthat a nyári olimpiára.

Ugyanitt Pars Krisztián (SavArra) is nagyot léphet előre, hiszen olimpiai bajnokunk egyelőre nem biztos résztvevője az ötkarikás játékoknak és ez lesz az első verseny idén, ahol januári műtéte után már Halász Bence (SavArra) is elindul!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.