Megjelent a maszkviseléssel kapcsolatos MASZ elnöki rendelet

Már a május 8-9-i hétvége versenyein érvényes lesz az a maszkviseléssel és beléptetéssel kapcsolatos elnöki rendelet, amelyik a 2021. május elsejétől határos kormányrendelet alapján készült el.

1. A MASZ által megszervezésre kerülő atlétikai versenyek koronavírus ellen védett személy és felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy által látogathatók. A nézők az atlétikai verseny helyszínére történő belépés előtt kötelesek a koronavírus elleni védettségüket, illetve életkorukat igazolni.

Ehhez mindenki vigye magával a védettségi igazolványát, illetve személyazonosító igazolványát a versenyre! Aki a koronavírus elleni védettségét nem igazolja, attól a MASZ megtagadja a versenyhelyszínre való beléptetését.

2. A MASZ által megszervezésre kerülő atlétikai versenyek során a nézők, sportolók, edzők, más szakemberek, a versenybírók és segítőik, továbbá a versenyen foglalkoztatottak, sportrendezvény egyéb résztvevői kötelesek maszkot viselni.

3. A 2. pontban írt szabály alól kizárólag a sportoló képez kivételt az atlétikai verseny azon időtartamára, amíg versenyszámára felkészül (bemelegít) és ameddig a versenyszáma zajlik, illetőleg ameddig versenyszáma tart. Az eredményhirdetés alatt a maszk viselése kötelező.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.