Felhívás doppingellenes edukációra!

A WADA, a HUNADO és a Magyar Atlétikai Szövetség közös célja, hogy minden sportoló ismerje meg a sportban fellelhető értékeket, doppingellenes jogaikat és kötelezettségeiket, valamint, hogy felelősen tudjanak igent mondani a tiszta játékra, értesüljenek a doppingszerek használatának veszélyeiről, illetve annak lehetséges következményeiről. Emellett a doppingellenes tevékenységgel foglalkozó szervezetek közös célkitűzése, hogy minden fiatal sportoló számára elérhető legyen a doppingellenes felvilágosítás, oktatás valamilyen formája még azelőtt, hogy sor kerülne élete első doppingellenőrzésére.

Ezen célok elérése érdekében a HUNADO az idei év során önálló oktatási felületet alakított ki a honlapján, amely az alábbi linken érhető el.

A nyilvántartott sportolók és edzőik e-learning program keretében sajátíthatnak el egy kifejezetten számukra kialakított tananyagot.

Ugyanezen a felületen elérhető egy, a doppingellenőrzésről szóló kisfilm, illetve egy szülői tájékoztató és számos más tanulni- és olvasnivaló is.

A doppingellenes jogok és kötelezettségek megismerése érdekében kérjük atlétáinkat, edzőinket és a kedves szülőket, hogy látogassanak el a Magyar Antidopping Csoport honlapjára!

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.