Dr.Baji Balázs aranyérmes az Universiadén!

Vasárnapra ismét esős idő köszöntött Taipeire, a 110 gát fináléja 25 percet csúszott is. A vizes pályán másodikra elrajtolt mezőny élén dr.Baji Balázs esélyeshez méltóan, 13,35 mp -0,5w  eredménnyel biztosan nyerte a 110 méteres gátfutás döntőjét.

„- Végtelenül örülök a sikernek, hiszen ez volt az utolsó Universiade-m, mivel a nyáron már elmúltam 28 éves- nyilatkozta az újdonsült aranyérmes. - Ki kellett használnom ezt az esélyt. Annak külön örülök, hogy az atléta csapat szereplésére nem hiszem, hogy bárki panaszkodhatna, mivel eddig egy első, egy második, egy harmadik és további értékes helyezéseket szereztünk.”

Már a versenyszám elődöntői is vizes pályán kerültek lebonyolításra. Baji Balázs  a másodikban térdelt a rajtgépbe és meggyőző futással, a végén kiengedve nyerte futamát/13,67 mp -2,0w.

A kiváló szabadtéri idényt teljesítő, országos csúcstartó gátasunk  VB bronzérme után pályafutása újabb jelentős sikerét érte el az Universiade aranyéremmel. (ml, MEFS, foto Fegyverneky Sándor, FISU stream)

 

Dr.Baji Balázs 110 gát, Universiade aranyérem

Dátum: 
27 August 2017
Szerző: 
Egyetemi sport
Linkelt videó (Youtube, Vimeo)
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.