Bejelentette lemondását és az idény végével távozik posztjáról Spiriev Attila, a Magyar Atlétikai Szövetség sportigazgatója.

A korábbi kiváló atléta, később sportmenedzser 2012 decemberében vette át a magyar atlétika sportszakmai irányítását, amelyet eredetilg 2016-os Riói Olimpiáig vállalt el, és, amelyet aztán még 2 esztendővel megtoldott. Egy rövid válságmenedzselést követően, átfogó szakmai stratégia mentén kezdte összefogni és irányítani a sportszakmai területet, amelynek már rövid távon is látható eredményei mutatkoztak.

„Sok új elemmel gazdagodott, szélesedett az elmúlt években a sportág. Nagyszerű eredményeket produkáltak évről évre a magyar atléták, javult a megbecsülése sportolóinknak, edzőinknek. Számos ifjú tehetségből lett nemzetközi szintű atléta, és ígéretes generáció kezd hozzájuk felnőni. Ha lesz kellő türelem és kitartás a rendszerben, hogy végig menjen a lefektetett úton, akkor hosszú ideig sikeres lehet a magyar atlétika – fogalmazott Spiriev Attila, aki köszönetet mondott, hogy hat esztendeig irányíthatta A Magyar Atlétikai Szövetség sportszakmai munkáját, és sok sikert kívánt a jövőhöz.

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.