A döntők hétvégéje következik

Szuper Liga és Serdülő Liga finálé a Lantos Mihály Sportközpontban/ Időrend, nevezések

Szombaton és vasárnap az MTK Budapest  Rákospatak utcai sporttelepén zárul az idei Szuper Liga és Serdülő Liga  sorozat. A Szuper Ligában az idei versenyek alapján számonként a legjobb nyolc – a serdülőknél a legjobb 12 (egyes esetekben a legjobb 16) atléta vívhatta ki a jogot az indulásra.

A budapesti Lantos Mihály Sportközpontban  megrendezésre kerülő pénzdíjas Szuper Liga döntőben – a 38 versenyszámban/19-19 ffi, női - a hazai élvonal legjobbjait láthatják az érdeklődők. A serdülők 34 számban döntik el a 2018. évi liga-sorrendet.

A nevezési listán több, nemzetközi szinten is rangos atléta indulása megtalálható – közöttük az idei EB bronzérmese, a kalapácsvető Halász Bence; a Berlinben hetedik összetett versenyző Krizsán Xénia és a szintén döntős, VB bronzérmes rövidgátas dr.Baji Balázs.  De - a teljesség igénye nélkül említve - láthatják majd a sportág barátai az EB kisdöntőről éppen hogy lemaradt Gyurátz Rékát/ kalapács; a két elődöntős 100 gátast: Kozák Lucát és Kerekes Grétát; az olimpia dobogós Kővágó Zoltánt/ diszkosz; a riói helyezett hétpróbázó Zsivoczky-Farkas Györgyit és a Berlinben rajthoz állt társaik nagy részét.

A verseny szombaton 12,00 órakor  a serdülő leányok kalapácsvetésével kezdődik/ 12,40 h: 10 000 m ffi gyaloglás, SZL – a vasárnapi kezdés 12,30 h serdülő leány súlylökés/ 13,30 h hárompróba női magas, SZL. (ml)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.