A 2023-as VB nagy motivációt ad

Baji Balázs a 2018-as esztendőről/ Videók

Öt évig még biztosan a legjobbak ellen versenyez dr. Baji Balázs, aki mindenképpen szeretne ott lenni a 2023-as, budapesti szabadtéri atlétikai világbajnokságon

„- Ez a hazai rendezésű világbajnokság még biztosan ad annyi motivációt, annyi löketet, hogy addig legalább tervezzem az élsport karrieremet. Nagyon-nagyon bízom benne, hogy mind egészségügyileg, mind motivációs szempontból, mind egyéb szempontból képes leszek arra, hogy itt rajthoz állhassak és versenyezhessek” – nyilatkozta a vb-bronzérmes gátfutó az M4 Sportnak, miután a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) kedden bejelentette, hogy Budapest adhat otthont a világ harmadik legnagyobb sporteseményének.

A 110 méteres gátfutás országos csúcstartója elmondta: voltak jó eredményei az esztendő során, mégsem maradéktalanul elégedett 2018-as évével.

 „- Úgy gondolom, hogy 2018 felemásra sikeredett. Voltak benne jó pillanatok, nagyon jó eredmények, például a Gyulai Memorialon elért második helyezés, illetve más győzelmeket is tudtam szerezni” – mondta a vb-bronzérmes gátfutó, Baji Balázs hozzátette, ezek a sikerek igazolják, hogy az elvégzett munka alapvetően jó volt, viszont árnyalja a képet, hogy nem tudta megismételni tavalyi szezonját.

 „- Voltak olyan hiányosságok mind fedettpályán, mind szabadtéren, amiket nem mondanék kudarcnak, vagy sikertelen versenyzésnek, de mégsem váltottuk be az elvárásokat, főleg a tavalyi év után” – fogalmazott. Persze tudja, „2017-es éve annyira kiemelkedően jó volt, hogy eleve nagyon nehéz dolga volt az utána támasztott elvárásokat teljesíteni, illetve nagyon sok minden megváltozott magánéletében is”.

Amondó, összességében jó idényt futott, de le kell vonni az esztendő tanulságait, és kijavítani az esetleges hibákat. (forrás m4sport.hu)

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.