Évzáró edzőtábor – az új év jegyében

Karácsony előtt Tatabányán tartotta Petrovai József  ugró szakágvezető irányításával a „Tehetségből Felnőtt Program” idei utolsó edzőtáborát a távol- és hármasugrók részére.

Az „A” és „B” keretből tíz versenyző vett részt a munkákban, de eljött Kecskemétről Adamik Zoltán két hétpróbázó tanítványa és egyesületi költségen még öt versenyző. Az ünnepekre a szüleihez hazalátogató, az Egyesült Államokban tanuló Bajnok Eszter  is szövetségi támogatással három napot részt vett a tábor munkájában.

A közös munka időtartama alatt egy-egy alkalommal Fodorné Vörös Petra és Halmos Edit  gyógytornászok végeztek a csoport tagjainál Funkcionális Mozgásminta-Szűrést.

Fodorné Vörös Petra  a szűrés után, köredzés mintájára nagyon színes és hasznos csoportos gyógytornán mozgatta meg a versenyzőket.

Petrovai József  szakágvezető meglepetéssel is szolgált a csoportnak.

Egy esti összejövetelen megajándékozta a világversenyeken részt vevő távolugrókat és edzőiket, valamint átadta Bajnok Eszternek  azt a díszoklevelet, amelyet a hármasugrás országos utánpótlás csúcsáért a MASZ évzáró gálán Gyulai Miklós  elnök úrtól, távollétében nem tudott átvenni.(szervezők)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.