Több mint hétszázan futottak Békéscsabán

December 31-én, a békéscsabai városi sportcsarnoknál megrendezett OTP 31.Szilveszteri Futógála  három versenytávján több mint hétszázan álltak rajthoz. A Kopp Békéscsabai Atlétikai Club  hagyományos eseményén most is chipes időmérés volt, így a helyezése mellet mindenki megtudhatta az időeredményét is.

Pontban tíz órakor a békéscsabai klub világbajnok súlylökőnője, Márton Anita, Tóth Sándor klubigazgató, dr. Ferenczi Attila  tanácsnok, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club elnöke,  és dr.Fábián Ágnes  védnök indította a pezsgős dugó durranásával az első futam résztvevőit.

Az igazolt férfiaknál Gregor László  győzelmével hármas hazai siker született, a női mezőny legjobbja a debreceni Kácser Zita  lett. Az amatőr férfiaknál a békéscsabai Varga István  a tizennegyedik alkalommal végzett az első helyen.

A célba érkezés utáni közös, jóga gyakorlatokkal színesített levezetést követően, a városi sportcsarnok küzdőterén Tóth Sándor  mesteredző a megjelenteknek bemutatta a válogatott békéscsabai atlétákat, köztük a 2018-as birgminghami fedettpályás világbajnokságon aranyérmes Márton Anitát.

A futógála legjobbjainak díjátadásán kedves színfolt volt, hogy minden győztes a 2023-as atlétikai VB tiszteletére készített, Márton Anita  világbajnok fotójával és dedikálásával díszített célszalagot is átvehetett. Ezután következett a népszerű ajándéksorsolás, melyen akár az utolsó célba érkező is elvihette az értékes fődíjat.

„- Örülök, hogy több mint hétszázan eljöttek és rajthoz álltak – értékelte röviden a szilveszteri eseményt Tóth Sándor, a Kopp Békéscsabai AC ügyvezetője. - Örömmel tölt el, hogy velünk együtt ilyen sokan közösen búcsúztatták az Óévet.”  A rendezvény az óriástorta elfogyasztásával és pezsgős koccintással zárult. (forrás: rendezők)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.