Hétvége a junior és ifjúsági OB-k jegyében

A most következő hétvége ismét az országos bajnokságokról szól idehaza. Szombaton és vasárnap a juniorok és ifjúságiak  döntik el a 2019.évi fedettpályás bajnoki címeket és helyezéseket a BOK csarnokban – szombaton pedig már a szabadtéri idény első nagyobb szabású versenyére, az ugyanennek a két korcsoportnak kiírt Téli Dobó OB-ra kerül sor Szombathelyen. Mindkét helyszínen – a megrendezésre kerülő számok arányában - nagy számú induló várható.

Magyarország Fedettpályás Ifjúsági és Junior Atlétikai Bajnokságán, Budapesten 52 versenyszám kerül megrendezésre.  Szombaton 12,50 h – vasárnap 11,00 h a kezdési időpont. A nevezők nagy száma miatt az ifjúsági fiú és leány távolugrók két csoportban mérik össze felkészültségüket..

Szombathelyen három versenyszámban találkoznak egymással az indulók. Férfi, női junior és fiú, leány ifjúsági diszkoszvetés, kalapácsvetés és gerelyhajítás  szerepel a programon. A 12 számból álló verseny szombaton 11,30 órakor kezdődik Sugár úti Atlétikai Centrumban. A részletes tudnivalók a mellékletekben megtalálhatók.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.