Rangos atléták állnak rajthoz a Sugár úti Atlétikai Centrumban

Téli dobó OB Szombathelyen - újonc és serdülő fedett összetett OB Budapesten

A végéhez közeledő fedettpályás idény Glasgow-ban Európa legjobbjait - itthon Budapesten  a legfiatalabbakat, az újoncokat és a serdülőket  szólítja rajthoz: szombaton és vasárnap a két korcsoport fedett összetett bajnokságára  kerül sor a BOK csarnokban.  A 13-15 évesek felkészítésében hosszútávú fontossággal bíró többpróba versenyekre szép számmal érkezett nevezés, az időrend is módosításra került, amely az alább látható mellékletekben megtekinthető. A kezdési időpontok: szombat 13,00 h – vasárnap 12,00 h.

Szombathelyen, a Sugár úti Atlétikai Centrumban már szabadban versenyeznek az atléták. Egy héttel a somorjai Dobó Európa Kupa előtt Magyarország Téli Dobó bajnokságán  lépnek pályára a szakág művelői. A felnőtt  kategória mellett a serdülők és az újoncok  is bajnoki címekért, helyezésekért küzdenek meg egymással. A diszkoszvetés, kalapácsvetés és gerelyhajítás versenyszámokra sokan jelezték részvételüket, így itt is módisításra került az időrend.

A nevezések alapján a szombaton 9,30 órakor kezdődő téli dobó OB-n a szakág olyan kiváló reprezentánsait láthatják majd az érdeklődők, mint Halász Bencét, Hudi Ákots, Pásztor Bencét, Szikszai Róbertet, Rivasz-Tóth Norbertet, Gyurátz Rékát, Orbán Évát  és társaikat.

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.