Változatlanul a tagszervezeteinkkel a középpontban

 

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárságának tájékoztatása alapján a korábban megítélthez képest 20 százalékkal csökkentett támogatásban tudja részesíteni sportágunkat a Kiemelt Sportágfejlesztési Program keretein belül.

A döntésnek megfelelően a Szövetség költségvetésének újratervezése folyamatban van, azonban az már most biztosan kijelenthető, hogy a megváltozott helyzetben is, a korábbi évek gyakorlatának megfelelően  rendelkezésre álló forrásaink jelentős részét közvetve és közvetlenül továbbra is tagszervezeteinkhez juttatjuk.
Fontosnak tartjuk, hogy a veszélyhelyzet okozta bizonytalanságban, a jelentős támogatáscsökkentés ellenére, változatlan összeg kerül felosztásra tagszervezeteink között mind a Sportágfejlesztési Műhelytámogatás, mind a Sport XXI. Program Műhelytámogatás keretein belül.

A méltán szeretett és közkedvelt Csapatbajnokságot ugyan előre láthatóan egy fordulóban tudjuk lebonyolítani, ennek ellenére mind az elődöntőkre, mind a döntőre tervezett pénzdíjazást megtartjuk tagszervezeteink részére. A díjazás újrafelosztása folyamatban van. Ezen túlmenően az ösztöndíj- és edzői programjainkra szánt támogatás mértékét sem változtatjuk a 20 százalékos csökkentés ellenére sem.

A Műhelytámogatásban részesülő tagszervezetek listája, valamint a támogatás elindításához szükséges dokumentumok honlapunkon az alábbi linken érhetők el:

https://atletika.hu/hu/penzugy

 

                                                                                                                                                               Magyar Atlétikai Szövetség

 

 

Back to Top
 
 

Közösségi oldalaink:




© 2024 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.