London 2012: minden idők legnagyobb bulijára készül Lord Coe

A News of the World információi szerint minden idők legnagyobb attrakcióját tervezi a 2012-es londoni nyári olimpiai játékok szervezőbizottsága. Sokan még mindig úgy gondolják, hogy a pekingi megnyitót nehéz lesz túlszárnyalni, az angolok azonban egy alapvetően másik stílus irányába terelnék a programot. A kínaiak látványos fellépése helyett Lord Sebastian Coe és csapata a múltra, méghozzá a könnyűzenei múltra kívánja alapozni a megnyitót. 

 

 

Már folynak a tárgyalások a Rolling Stones frontemberével Mick Jagger-rel, többek között arról is, hogy mit szól majd hozzá ha David Bowie és az a korábbi Van Morrison és Led Zeppelin tag Jimmy Page is vele együtt lép színpadra aki már a pekingi záró ceremónián is szerepelt. Ez azonban még messze nem minden! Az említett hármason kívül olyan sztárok is szerepelhetnek a hírek szerint, mint Phil Collins, Elton John, Sting, Dave Gilmour (Pink Floyd) és bizony felröppent minden idők legnépszerűbb együttese, a Beatles két ékő tagja, Sir Paul McCartney és Ringo Starr neve is!

 

Londonnak mindenképp újat kell mutatnia Peking után, ez a csapat és elképzelés azonban csak Pekinghez képest lesz új. A 2002-es Salt Lake City-ben rendezett téli olimpián is egy lélegzetelállító könnyűzenei repertoárt mutattak be a szervezők. A fagyos idő ellenére élőben zenélt Sting, az Earth Wind and Fire, Gloria Estefan, Jon Bon Jovi és Christina Aguilera is.

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.