"A nyerő dobás"

Pars KrisztiánMinden év novembere a biztosító váltásokról szól a hazai médiában, mivel ezalatt a hónap alatt lehet új kötelező felelősségbiztosítót választani gépjárműveinkre. Büszkén és örömmel jelenthetjük, hogy az idén az egyik legnagyobb nemzetközi biztosító társaság, az UNIQA Biztosító Zrt. nem mást, mint olimpia negyedik helyezett kalapácsvetőnket, Pars Krisztiánt kérte fel, hogy jelképezze ütős termékét.

A hazai televíziókban már látható reklámfilmet október közepén forgatta a stáb és Krisztián bevallása szerint bizony nincs olyan könnyű dolguk a színészeknek. Egy egész napos próbálás, filmezés, maszkírozás, világítás beállítása, és mindez a szinte égető reflektorfényben, szóval a nap végére joggal mondta bajnokunk, hogy „Azt hiszem, inkább maradok a kalapácsvetésnél.”.

 

Az UNIQA Biztosító Zrt. névadó szponzora volt a 2008-as UNIQA Magyar Atlétikai Bajnokságnak és jelenleg tárgyalásokat folytat a Magyar Atlétikai Szövetséggel a jövőbeni sikeres együttműködés lehetőségeiről. Bízunk benne, hogy jövőre újból támogatóink között köszönthetjük az UNIQA-t, Pars Krisztiánnak pedig kívánunk további sikeres felkészülést!

 

{mpg}uniqa_negyedik{/mpg}

 

 

Reklámfilm forgatásán

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.