Táncos lábú atléták

Csakúgy mint a világ számos sarkában, az elmúlt években nálunk is képernyőre került a legkülönbözőbb sztárokat felvonultató táncos műsor; a Szombat Esti Láz. Az RTL Klub harmadik évadját járó adásában atléták még ugyan nem szerepeltek, a nemzetközi változatban azonban nem is akármilyen sztárok próbáltak eddig szerencsét.

  A műsor hazájában, az Egyesült Államokban a jelenleg is zajló nyolcadik évadjában egyik legnagyobb közönség kedvencé avanzsált a korábbi olimpiai és világbajnok sprinter Maurice Greene. A kansas-i ágyúgolyó becenévre keresztelt vágtázó tánclépéseit ide kattintva csodálhatják meg, míg egy másik világbajnok és korábbi világcsúcstartó, a brit Colin Jackson három évvel ezelőtt Angliában lépett a parkettre. Jacksonnak sem volt oka szégyenkezni, itt csodálhatják a 110gát egyik legmeghatározóbb alakjának báltermi produkcióját.

Kevesen gondolták volna, hogy a szálkás sprinterek mellett egy nehézatléta is beadja a derekát. Az olimpiai bronzérmes Joachim Olsen nem is akármilyen teljesítménnyel rukkolt elő partnere, Marianne Eihilt oldalán, hiszen megnyerték a Dániában sugárzott sorozatot. Mivel a korábbi fedett pályás Európa-bajnok az idén sérüléssel küszködött még nem döntött, hogy mikor kezdi meg a felkészülést a 2009-es esztendőre.

{module ContentSzavazas}

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.