Kölyökatlétika Edzőtovábbképző Tanfolyam

2013. április 4-7. /  Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF)Elfogadott jelentkezések    -    Órarend

figyelemLegnagyobb örömünkre igen nagy számban mutatott érdeklődést a szakma és a szakmához csatlakozni kívánók népes tábora. Olyannyira, hogy nem is állt módunkban minden jelentkezést elfogadni.

Korlátot nem csupán az anyagiak, hanem a TF tantermeinek befogadóképessége is jelentett. Ne feledjük, hogy a továbbképzés ideje alatt szorgalmi időszak lesz a TF-en., ezért – ahogy az órarendben látható - a négy nap alatt, jó néhányszor kell majd helyszínt változtatnunk.

A mellékelt táblázatban látható az elfogadott jelentkezők listája és kiolvasható belőle az is, hogy az egyes jelentkezőknek mely napokon kell megjelenni a képzésen.

Alapvetően, az OKJ edzői papírral rendelkezőknek, és akiknek a tanulmányai még folyamatban vannak, mind a 4 napot teljesíteni kell. A főiskolai edzői és tanári diplomával rendelkezők, az első, un. 0. nap alól felmentést kapnak.

Fontos információk a részvétellel kapcsolatban:

•  A képzés helyszíne a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) / XII. Alkotás u. 44.

•  Minden oktatási nap regisztráció köteles. A regisztráció 30 perccel az első óra kezdete előtt kezdődik a helyszíneken és 30 perccel az órakezdés után végződik.

•  A sportfelszerelés a csütörtöki és szombati napokon elvárás, mert a gyakorlati órákon az aktív részvétel mindenki számára kötelező.

•  Javasoljuk a sportfelszerelésben érkezést, de az új épület földszintjén öltöző is rendelkezésre áll. (Az öltözőben ne hagyjon senki ruhát, azt vigyék be a csarnokba.)

•  Szállás: azok számára akik igényeltek, a Hotel Fabius Panzióban biztosítunk szállást, reggelit és vacsorát (18,00 óra) Cím: XII. Városmajor utca 88.
Megközelíthető a TF-től 61-es villamossal (6 megálló)

•  Ebéd:  Az órarendben feltüntetett időpontokban, a TF éttermében

•  Vizsga: a vizsga 2 részből tevődik majd össze:
  1. Edzéstervezés – kiscsoportos feladat megoldás
                            Értékelés: megfelelt / nem felelt meg
  2. 30 kérdésből álló teszt –
                            Értékelés: 50 % felett megfelelt (minimum 15 helyes válasz)

•  Jegyzetelésre alkalmas füzetet mindenki hozzon magával!

A továbbképzés résztvevőit szeretettel várjuk!   Dornbach Ildikó programfelelős 

Elfogadott jelentkezések       .     Órarend       .      Információk/pdf.

Kölyökatlétika/ml

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.