Rivasz-Tóth Norbert ezüstérmes Donyeckben!

Váltó döntők: lányok 6. - fiúk 8. helyen /
Szalai Benjamin  hatodik, Schmelcz Fanni , Krizsán Xénia hetedik  /

Dani Áron 9. , Váradi Krisztina 12.  az U23 EB-n/  Eredmények     -    Fotóalbum

Rivasz-Tóth Norbert/ml

A gerelyhajítás/700gr döntőjében,a kiválóan versenyző Rivasz-Tóth Norbert 78,28 méteres eredménnyel második helyen végzett az Ifjúsági VB-n.

A leány váltó/ Kozák Luca, Ferenczi Melinda, Zsiga Mónika, Palásti Luca - megjavítva az előfutamben elért eredményét, hatodik helyezett a döntőben/ 2:09,32 p. - a fiúk/ Boda Ákos, Köcse Richard, Kiss Csaba, Vigvári Szabolcs nyolcadik helyen értek célban /1:54,38 p.

„- Végre három szám az utolsó napon, és a legjobb esélyekkel kezdünk. -  számolt be a vasárnapi magyar  érdekeltségű ifi VB döntőkről Kámán Ferenc. - Rivasz -Tóth Norbi biztonsági dobással kezd, szlovén ellenfele pedig győztes dobással. Pedig Norbi négy dobása nagyobb, mint ellenfele második legjobbja. Sajnos itt sem átlagot számolnak, de nagyon csillog az ezüstérem és következik Norbinak a junior EB.

Váló döntő ifi VB-2013/iaaf.org

A két éve már várt, de elmaradt váltó döntő helyett, most mindkét váltónk a döntőben. A délelőtti edzésen Répási Petrával ketten eldöntöttük,: sajnos Petra nem tud futni a döntőben sem.  A  lányok első két futója után dobogós helyen álltunk/ - 0,5 mp  a csúcshoz/, de köszönet Zsiga Mónikának és a héten ötödik 400 méterét futó Palásti Lucának a hatodik helyért, 0,1- mp-re az akkor VB ezüstérmet érő országos csúcstól.

Holnap a hiányérzet elkerülése végett kértem az isztambuli reptérre Lucának egyenesben futható 400 métert. A fiúk szintén jó pozícióban kezdtek, de lassú utolsó váltás után az előző, régi csúcsnál jobb idővel, nyolcadikok lettek"   Eredmények/ ifi VB

Tamperében is befejeződtek az U23 EB versenyei. Schmelcz Fanni a távolugrás döntőjében az értékes hetedik helyet szerezte meg/635 cm+2,6w. Ugyancsak ezen a helyen fejezte be a hétpróbát Krizsán Xénia/5770 p.

A 3000 akadály fináléjában mindkét magyar futó egyéni csúccsal ért célba: Szalai Benjamin a hatodik/8:43,65 p - Dani Áron a 9./8:46,20 p.! A diszkoszvetés döntőjében Váradi Krisztina 48,42 méterrel a 12. helyen zárta a versenyt. (ml) 

Fotóalbum/ Igaz Bálint    .    Eredmények/ U23 EB

Tampere 2013

   .  

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.