A gyerekversenyzők is felavatták a futófolyosót

Sport XXI - Észak-Magyarország Régió, terem Fotóalbum

Új helyszín, a tavalyinál háromszor több résztvevő és az U13-as versenyzők búcsúztatása. Ennyi újdonság jellemezte a régió második teremversenyét.

A nyáron felavatott Tábori László futófolyosó adott otthont az évet lezáró Sport XXI. téli terematlétikai versenynek, amelyet az összeszokott versenybírói gárda zökkenőmentesen bonyolított le, 14 csapatnak. A miskolci megmérettetésen U13-ban öt, U11-ben hét, míg iskolai kategóriában két csapat képviseltette magát. Mindkét korosztályban Kazincbarcika csapata győzött, ezüstérmet szerzett Eger, bronzot Ózd, míg a hazaiak és az MVSI”A”csapata egy ezüst és egy bronzérmet vihetett haza.

Az edzők a feladatokat és a helyszínt jónak ítélték, bár a rekortán „csúszott”, mint a legtöbb tornaterem borítása is. A sikeres szervezésben a mindig naprakész versenybírói csapat és a  helyi szakosztály segítőkész, idősebb korú atlétái is közreműködtek, ami rendkívül hasznos, mert a versenyzők így közelebbről megismerkedhettek a rendezés szabályaival és szituációival – a miskolciak egyébként mindig bevonják az aktív sportolókat versenybírói tevékenységbe. A versenyen elbúcsúztatták az utolsó éves gyerekversenyzőket, köztük is a legeredményesebbeket, akik három éve képviselik hazánkat Lengyelországban, a varsói Nemzetközi Gyermekatléta Találkozón: így köszöntötték Kékesi Esztert, Szöllősi Áront, Tóth Annát és Csáki Esztert.

A régió következő eseménye a januárban megrendezendő terematlétika-verseny lesz. Soós Anikó koordinátor 

Eredmények/ csapatok     -     Eredmények/ összesített

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.