Kölyök Atlétika bemutató Zalaegerszegen

DSC 0144 clAtléta varázslat a Landorhegyi iskolában

Látványos atlétikai bemutatót tartott 220 atléta palánta részvételével, szüleik jelenlétében a Zalaszám ZAC Sportiskola.

A zsúfolt lelátó előtt nagy sikerrel mutatta be a ZAC 12 edzője tanítványaival a Kölyök Atlétika program   gyakorlatait.

A rendezvényen Balaicz Zoltán polgármester és Dr.Szász Péter a klub névadó főszponzora a sportegyesület Zalaegerszeg életében betöltött kiváló közösségalkotó tevékenysége és eredményessége elismeréseként további támogatásáról biztosította az egyesületet.

A Magyar Atlétikai Szövetség utánpótlás koordinátora Lengyák György – szintén további támogatásról biztosítva a jelen levőket - elismeréssel szólt a klub kiválasztó és felkészítő munkájáról.

A bemutató közreműködőit színpompás pólókba öltöztette a sportiskolások mezszponzora, Lőrincz Tamás alelnök. Minden részvevő kapott egy színes kiadványt is a ZAC legfontosabb adataival, szakmai, nevelési irányelveivel, a fiatalok fotóival.

A kezdéskor Szakály István ügyvezető igazgató bemutatta és köszöntötte az egyesület kiemelt támogatóit, a házigazda iskola tantestületét és a válogatott sportolókat. Aztán két perc múlva benépesült a küzdőtér és elkezdődött a "móka"… (infó: szervezők)

DSC 0189

DSC 0187

DSC 0137DSC 0188

 DSC 0144

Kölyök Atlétika Zeg

foto: szervezők

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.