Rekord részvétel, Ikarus BSE sikerek

Sport XXI. Alapprogram mezei, Közép - Magyarország Régió

sp21 Rekordlétszámmal, 295 fő részvételével zajlott le a régió mezeifutó versenye, amely évek óta hagyományosan a MAHFUSZ szervezésében megrendezett Naplás-tavi tavaszváró futóverseny részeként kerül lebonyolításra.

A kora tavaszi kedvező időjárás kegyeibe fogadta a rendezvényt, amit megkoronázott az a tény, hogy az őszi mezeihez képest közel 50 %-al növekedett a részvételi létszám. Az idei évben szakmai változtatásra került sor, melynek eredményeképpen hosszabbodtak az versenytávok. Így a kb. 750 m-es távolságon kijelölt, erdei utakon vezető körön az U11-es korosztálynak két kört, az idősebbeknek három kört kellett teljesíteniük.

Megnyugtató, hogy a megnövekedett távok egyáltalán nem szegték a csapatok indulási kedvét. A résztvevő 11 szakosztály között a legtöbb csapatot mindkét korosztályban az Ikarus BSE indította (4-4).

U11 –ben az Ikarus BSE „A” csapata végzett az élen, a Csepeli Dac „A”és a KSI „A” csapata előtt, további sorrend a 4-6. helyezettek között: Ikarus BSE „B”, Tempo-Aqua SE- Budaörsi DSE holtversenyben.

Az U13 –as korosztályban is az Ikarus „A” csapata győzött, az UTE és a Csepeli DAC előtt, további sorrend a legjobb hatban: Budaörsi DSE, Ikarus „B”, Vasas. (Tomhauser István)

Az eredmények a  Versenynaptár rovatban megtekinthetők

sp21 meze15 kmr 4

sp21 meze15 kmr 1

sp21 meze15 kmr 5sp21 meze15 kmr 3

 sp21 meze15 kmr 2

foto: rendezők

 

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.