A szövetség nem csak a maraton OB-val volt jelen a Városligetben

Kölyök Atlétika és MASZ váltó a hétvégi futófesztiválon  /  Fényképek

A Kölyök Atlétika  Program legnépszerűbb feladatait is kipróbálhatták az érdeklődők az elmúlt hétvégén megrendezett 30. SPAR Budapest Maraton Fesztivál  mindkét napján. Annak ellenére, hogy az időjárás nem fogadta kegyeibe a szervezőket, szép számmal jelentek meg a városligeti bemutatón óvodás és kisiskolás korú gyerekek,

akik a gyakorlatokat kipróbálva bepillantást nyertek a program részleteibe és tájékoztatást kaptak a lakhelyükhöz legközelebb eső egyesületi Kölyök Atlétika képzés helyszínéről is.

A Testnevelési Egyetem hallgatói, valamint a Budapesti Honvéd SE atlétái szó szerint állták a sarat a rendezvény mindkét napján és a mostoha körülmények között is készségesen segítették a legfiatalabb korosztály lelkes képviselőit.    Fényképek/ML

KA bemutat spar mara 2015 ml 5

A MASZ iroda  is képviselte magát a hétvégi SPAR Budapest Maratonon. A keresztségben a „MASZfalt szaggatók” nevet kapta a szövetség elnöke és az iroda munkatársai által fémjelzett maratonváltó csapat. A biztos kezdésről Garancsy Julianna titkárságvezető gondoskodott, aki Rutkovszky Ede ügyvezető igazgatónak adta át a „stafétabotot”.

A váltó harmadik tagjaként, a sprinter erényeiből és emlékeiből erőt merítő Gyulai Miklós elnök úr futott, míg a képzeletbeli célszalagot Soltész Barbara, a MASZ gazdasági igazgatója szakította át. A végső elszámolásban a 3;52:57 h időeredmény a 341. helyre rangsorolta váltónkat, mely a férfi és vegyes összetételű váltók mezőnyében (összesen 1049 csapat)  jó eredménynek tekinthető.

„- A MASZ ezúton gratulál a hétvégi futófesztivál minden résztvevőjének, és köszöni  a szervező BSI munkáját, hisz egy igazi sportélménnyel ajándékozták meg a futás szerelmeseit - fűzte a beszámolóhoz Rutkovszky Ede  ügyvezető igazgató.

MASZ váltó Spar maraton 2015

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.