Tanácskoztak a Sport XXI. koordinátorok

Növekedés tapasztalható a rajthoz állásokban

A hétvégén nem csak a Syma csarnokban, a szakági összetartások miatt volt nagyüzem, hanem a szövetség irodájában is, ahol szombaton a Sport XXI. Programban érintett vezető szakemberek beszélték meg a tapasztalatokat.

Kámán Ferenc országos koordinátor köszöntőjében méltatta a régiós koordinátorok munkáját, melynek köszönhetően a rajthoz állásokban az elmúlt évhez képest 10%-os növekedés volt tapasztalható.

Sport XXI. koordinátorok

Ezután a régiós koordinátorok számoltak be röviden az elmúlt időszakban tapasztaltakról, majd a lehetséges fejlődési irányok meghatározása volt napirenden. A munkát nagymértékben segítve, a megbeszélésen aktívan részt vett Pignitzky Dorottya, a Magyar Olimpiai Bizottság Sport XXI. Programvezetője.

Scheidler Géza a Kölyök Atlétikai program országos koordinátora tájékoztatta a résztvevőket, hogy MASZ finanszírozással, az EMMI által biztosított eszközcsomag felhasználásával, az iskolákban elindult a képzés.Az ebben a programban részt vevők jelentik a Sport XXI. részbeni utánpótlását.

Lengyák György utánpótlás referens kérte a szakembereket, hogy az eddig tapasztalt lelkesedéssel alapozzák meg a jövő atlétáit és nagy számban jussanak el az újonc korosztályba a programokon részt vevő diákok.(kb)

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.