Csokifutás zárta a sorozatot Miskolcon

13 iskola vetélkedett a díjakért

Alsó tagozatos kisiskolásoknak rendezett mezei futóbajnokságot a miskolci Városi Diáksport Szövetség. A „Csokifutás” most is záró rendezvénye volt a három versenyből álló korosztályos atlétikai versenyeknek. A futáson – a szervezők nagy örömére – 13 iskola mintegy 270 tanulója vett részt.

 Az első futam indulói valósággal átsöpörtek a Hejő-parkon, hogy a 600 méteres táv megtétele és a hatalmas küzdelem után, elérjék a célt. A második korcsoportosok számára már ezer méter volt a versenytáv - de a lényeg a sport szeretete volt ezen a napon is.

Az iskolákat egy maximum nyolc fős csapat képviselte az eseményen. Az MVDSZ az előző versenyekhez hasonlóan most is egyedi éremmel, oklevéllel díjazta a csapatokat, a jutalom pedig csokoládé volt.

Azok a kisiskolások, akik részt vettek valamennyi diáksport viadalon, vagyis a Breki Kids terem- és fedett pályás versenyeken, illetve a Csokifutáson, egy egyedi kitűzővel zárhatták a sportos napot, melyet a beszámolót készítő Soós Istvánné, szakágvezető ajánlott fel. (foto: rendezők)

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.