Gyerekek vették birtokba a Tábori László futófolyosót

Alsó tagozatosok versenyeztek Miskolcon

Március 8-án az alsósok versenysorozatának második eseményét, a Breki Kids fedettpályás atlétikaversenyét rendezte meg a Miskolc Városi Diáksport Szövetség az egyetemvárosi Tábori László futófolyosón. (A sorozatot terem-, fedettpálya és mezei alkotja.)

A fedett verseny újdonságot jelentett a testnevelők és gyerek számára, a helyszín és a körülmények hatalmas motiváló erőt jelentettek a téli, teremben eltöltött testnevelés órák után. Így nem meglepő, hogy 10 csapat 60 fő második korcsoportos diákja mérte össze tudását a négy egyéni (30 méteres síkfutás, zsámolyszökdelés, medicinlabda dobás, hármasugrás), valamint a gátváltó feladataiban. A szervezők ismét bizonyították, hogy érdemes az alsósoknak játékos feladatokon keresztül bemutatni az atlétikát, a gyerekek örömmel jöttek és versengtek az ismerős sporttársaikkal.

Az eredmény számítás alatt a férfi testnevelők, a női kollegákat mentesítve egy közös labdás játékra is invitálták a gyerekeket. A verseny legszebb mondatát – mint később kiderült – a győztes kisfiú mondta a az esemény ötletgazdájának és szervezőjének, Soósné Anikó néninek: „- Szeretném megköszönni, hogy ezt a versenyt meg tetszett szervezni nekünk”.

Természetesen a résztvevők és győztesek jutalma nem maradt el, hiszen a Miskolc Városi Diáksport Szövetség ismét egy-egy egyedi oklevéllel és éremmel lepte meg a sportoló kisdiákokat. (infó és fotó: szervezők)

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.