Kettős csepeli siker Gödöllőn

Sport XXI – Közép-Magyarország Régió, teremverseny

A régió első idei eseménye - a decemberi teremtalálkozót követően-  ismét a gödöllői Szent István Egyetem sportcsarnokában zajlott le. A két korosztályban 12 szakosztály 47 csapata indult, a létszámok aránya nagyjából kiegyenlített volt a korcsoportok között.

Legtöbb fiatalt erre a versenyre a KSI –nek sikerült mozgósítani (8 csapat).  Őket az Ikarus (6), az UTE (6) követte, valamint a Csepel (4), Veresegyház (4) és a GEAC  (4) tartozott még a „létszám-élmezőnybe”, ami ennek a korosztálynak az egyik legfontosabb mércéje.

Mindkét korcsoport versenye jó hangulatban és nagy küzdelemmel zajlott, ami végül kettős csepeli győzelemmel zárult.

A fiatalabbak versenyében szoros versenyben lett második a KSI, a dobogó harmadik fokára az Ikarus állhatott. További IV-VI. helyezések: 4. Budaörsi DSE „A”, GEAC „A”, Ikarus „B”.

Az U13-as korosztálynál az Ikarus csapata állhatott a dobogó második fokára, harmadik helyen a KSI csapata végzett (a mellékelt képen fordítva látható, egy adatbeviteli elírás miatt módosult a végeredmény). Az eredetileg kihirdetetthez képest a további sorrend is módosult némileg: 4. Ikarus „B”, 5. Postás „A” 6. KSI „B”.  Tomhauser István koordinátor    Eredmények

...

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.