Rekord létszámú évkezdet

Sport XXI – Közép-Dunántúl Régió / Fotóalbum

„- A régió székesfehérvári fordulóján - amely az évindító teremverseny volt - tapssal köszöntöttük a 2007-ben születetteket, akik először találkozhattak versenyen sportágunkkal – kezdte beszámolóját a régió felelőse, Tölgyesi Előd. - A biztatás szólt a Kölyök Atlétika Program egyesületi szintjén most bekapcsolódott iskoláknak is. Az ARAK Up. Akadémia partneriskolái közül a nagyvenyimi és a lepsényi iskola mellett önálló csapattal indult a fehérvári Vörösmarty iskola is.”

Az új indulóknak köszönhetően ismét növekedett az induló csapatok száma. Mindkét korcsoportban 16, az idősebbeknél még egy csonka csapat is bizonyította felkészültségét az öt versenyszámra.

A 260 gyermek egy iskola tornatermében, jó hangulatú három futamban, így is 2 és fél óra alatt befejezte a versenyt. A népes eredményhirdetésnél minden résztvevő nápolyit és matricát kapott.

Aranyérem az ARAK Up. Akadémia és a VEDAC gyermekeinek járt. U11-ben az ARAK világos zöld csapata megelőzte a világoskéket, a bronz a VEDAC „A” csapatáé lett. U13-ban a veszprémieké lett a diadal, egy ponttal felülmúlva az ARAK sötétkék és nyolccal a fehérváriak piros jelzőmezes csapatát.(T.E.)

Eredmények/U11     .     Eredmények/U13     .     Fotóalbum/arakatletika.hu


 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.