Tapasztalatok és érdekességek a KAP oktató pedagógusok továbbképzése során

A három éves Kölyök Atlétika Program (KAP) oktatása során felmerült eddigi tapasztalatokról és érdekességekről írtak szakszerű és olvasmányos összefoglalást a Testnevelési Egyetem Atlétikai Tanszékének munkatársai.

 A Dr. Vágó Béla, Takács Zoltán, Turcsik Katalin, Szalma László által, az elmúlt három évről készített anyag kilenc fejezetben tárgyalja az ifjúság testi nevelésében és a minőségi sportteljesítmények érdekében kiemelt fontossággal bíró program oktatói részére rendezett továbbképzések tapasztalatait.

 „Írásunk célja, hogy a jelenlegi cikkünkben főleg szubjektív alapon bemutassuk a 26 alkalommal a TF- en zajló KA képzések hangulatát. A program folytatásának lehetőségeit keressük, más irányú képzési területeket keressünk, majd a későbbiekben objektív kutatásokat, ismertetve rámutassunk a Kölyök Atlétika iskolai alkalmazására, feltárjuk a képzés, a továbbképzési tanfolyam rövidtávú „hozamát” – olvasható az elmúlt időszak áttekintésének bevezetésben, amely teljes terjedelemben a mellékletben olvasható.

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.