Továbbra is népszerű a Kölyök Atlétika Ózdon

Az Ózdi Teknőc Futó Club bonyolította le a már hagyományosnak mondható Kölyök Atlétika  megmérettetést, amelyen most a nagyobbak bizonyíthatták felkészültségüket. Hat csapat, 65 fő részvételével egy igazi gyermek sporteseményt szerveztek a rendezők. A hét kijelölt versenyszám amellett, hogy teljesen lefedte az atlétika mozgásanyagát, izgalmas vetélkedéseket is hozott.

A sprint/gát váltó és a Forma1 versengés a hangulatot is megalapozta, majd forgószínpad szerűen a medicinlabda dobást, helyből hármas ugrást, dobást forgó mozgásból és a zsámolyszökdelést kellett teljesíteni. A végére szintén egy jó hangulatú közös "küzdelem", a váltakozó iramú állóképességi futás helyszínre igazított változata következett.

A Bolyky Tamás Általános Iskola két csapattal nevezett, melyek közül végül a Bolyky "Gepárdok" fölényesen diadalmaskodott, szinte az összes versenyszámot megnyerve. Azonban más iskoláknál is látszódott a testnevelők, tanítók felkészítő munkája, mert igazán jó egyéni és persze ebből adódóan csapat teljesítményeket láthattunk.

A végeredmény: 1. Bolyky Gepárdok, 2. Újváros Tér, 3. Vasvár, 4. Apáczai, 5. Bolyky Szöcskék, 6. Árpád.  A gyerekek a sportélményen kívül érmekkel, emléklapokkal és persze a kalória pótlását szolgáló csokikkal gazdagodtak!

Köszönjet a Teknőc Futó Clubnak a kitűnő, gyermekbarát szervezést! A bolykys nyolcadikosoknak a versenybíráskodásban való segítségért! Az Ózdi Sport- és Élményközpontnak, hogy biztosították az ideális körülményeket a Városi Sportcsarnokban! Rendezők

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.