Vidám hangulat Kazincbarcikán

Látványos Kölyök Atlétika hat versenyszámban

A Pollack Mihály Általános Iskola - Kazinczy Ferenc Tagiskola vadonatúj tornacsarnoka adott otthont december 7-én Kazincbarcikán a régió Kölyök Atlétika Program versenyének.  A vidám hangulatú rendezvényen a város általános iskolái mellett az egyesületi Kölyök Atlétika Programba tartozó dédestapolcsányi Lajos Árpád Általános Iskola, valamint két csapattal a Kazinczy Ferenc Tagiskola tanulói vettek részt. Összesen hat csapat mérkőzött meg egymással.

A versenyen két váltófutás - sprint és gátfutás szerepelt, ami óriási hangulatot és rendkívül szoros párharcokat eredményezett. Az ugrókötelezés nem minden csapatnak ment könnyen, a szökdelő viszont nagy népszerűségnek örvendett. A dobásfeladatokat a medicinlabda dobás és a nagy kedvenc, a sípoló rakéta jelentette. A gyermekek számára a színes szerek és eszközök látványossá és élvezetessé tették a versenyeket.

A hat versenyszám gyorsan, gördülékenyen zajlott, köszönhetően a testnevelőknek és a kiváló munkát végző versenybírói gárdának, akik a versenyen végig segítették a gyerekeket a minél jobb teljesítmény elérésében. Ennek eredményeként másfél óra alatt lebonyolításra került a vetélkedés. Az eredményhirdetéskor boldogan vették át az atlétapalánták a névre szóló okleveleket. Tóthné Szepesi Éva

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.