Zalaegerszeg és Mosonmagyaróvár csapata végzett az élen

Sport XXI – Nyugat-Magyarország Régió, teremverseny / Fotóalbum

Az idei év nyitó régiós versenye Sopronban, a Gárdonyi Géza Általános Iskola tornacsarnokában került lebonyolításra, amelybe most kapcsolódtak be az U11-es korosztály első éves versenyzői. Mindkét korcsoportban 10-10 csapat mérte össze felkészültségét a sprint-gátváltó, szemből magasugrás, melltől lökés medicinlabdával, helyből távolugrás és hosszú gátváltó versenyszámokban. A decemberi győri versenyhez képest több szám más volt, ahogy ezt a program előírja.

A 160 versenyző és a felkészítő edzőkön kívül közel 100 családtag és érdeklődő nézte és drukkolta végig az izgalmas, látványos feladatokat. U 11-ben Zalaegerszeg három, Győr és Sopron kettő, a többiek pedig egy-egy csapatot tudtak indítani.

z U13-as mezőnyben Győr három, Zalaegerszeg és Sopron kettő, a többiek pedig itt is egy-egy csapatot állítottak rajthoz.

Az U11-es korcsoportban Zalaegerszeg „A” csapata emelkedett ki a mezőnyből, ők mind az öt feladatott megnyerték. A többi csapat már sokkal kiegyenlítettebb küzdelmet folytatott egymással, amit az is mutat, hogy az ötödik helyen hármas holtverseny alakult ki. Második helyen Győr „A” csapata , míg harmadikként a Dobó SE csapata végzett.

Az U13 -as korcsoportban az első három csapat azonos pontszámot ért el és csak a több győzelem döntött a helyezésekről. Így a győztesként a Mosonmagyaróvári AC csapatát köszöntötték, második Győr „A” , harmadik Zalaegerszeg „A” csapata lett.

A kis atléták a versenyen fegyelmezetten, sportszerűen és nagy igyekezettel vettek részt, és a rendezők szándékait visszaigazolva mindenki elégedetten és jó élményekkel távozhatott Sopronból.

A résztvevőknek az érmek és a matricák mellé energiapótlásként csokival kedveskedtek a szervezők, akik Marton Tamás és felkészült csapata révén zökkenőmentesen bonyolították le a versenyt. A következő alkalommal, márciusban már mezei futásban mérik össze tudásukat a legfiatalabbak! Farkas Roland koordinátor

Eredmények/ U11     .     Eredmények/ U13     .     Fotóalbum/ szervezők

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.