Az AC Bonyhád és a PSN Zrt győzött Szekszárdon

Sport XXI, Dél-Dunántúl Régió, pályaverseny

Június első napján került sor Szekszárdon a régió pályaversenyére, amelyen a két korosztályban kilenc szakosztály 11-11 csapata indult. A meleg időben remekül helyt álltak az atléta palánták, és jól esett számukra a verseny végén a frissítőnek szánt cseresznye. A 176 gyermek, edzőikkel együtt vidáman ropogtatták a finom gyümölcsöt.

Az U11-es korosztályban az AC Bonyhád  fiataljai a hét versenyszámból ötöt megnyertek, így egyértelmű volt a győzelmük. Második helyen végzett a PSN Zrt.  csapata, akik a vetést nyerték, míg a 800 méteres akadályfutásban hagyományosan legjobb DOVASE „A”  csapata lett összetettben a harmadik.

Az U13-asoknál nagyon szoros végeredmény alakult ki, a dobogós csapatok hat ponton belül voltak !!!. Győzött a PSN Zrt „A”  csapata 371 ponttal, másodikként végzett a Szekszárdi Sportközpont „A”  csapata 370 ponttal, és harmadik lett a FAVORIT AC Kaposvár  365 ponttal. A verseny során öt max-pontos eredmény született: 2000 méteres síkfutásban Felkl Benjamin (Szekszárdi SK) és Góvnik Erik (DOVASE), kislabdahajításban Bene Máté (AC Bonyhád) és Felkl Benjamin (Szekszárdi SK), míg magasugrásban Barabás Kata ( Szekszárdi SK).

A versenybírók lelkes munkájának köszönhetően, a versenyt a tervezettnél 20 perccel korábban tudtuk befejezni. (Scherer Tamás koordinátor)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.