Az Ügyes Nyuszik végeztek az élen

Kölyök Atlétika verseny Karancsalján/ Fotóalbum

A „Sport legyen a Tied”  elnevezésű program keretében Kölyök Atlétika  versenyt rendezett minap Karancsalján a Salgótarjáni Atlétikai Club. A hat nyolcfős csapat négy versenyszámban mérte össze képességeit, a legügyesebbek a klub versenyrendszerébe is bekapcsolódnak

 A rendező salgótarjáni egyesület az országos program keretében értékes eszközcsomagot ajánlott ki a karancsaljai általános iskolához, ami segítségével elindulhatott egy alsós atlétikai csoport. Az utánpótlás bázisra már egy Sport XXI  regionális versenyen is épített a klub, a miskolci terematlétikai fordulóra hárman is a kis faluból érkeztek.

A napokban az első Kölyök Atlétika  háziversenyt is sikeresen lebonyolították a salakos udvaron, ahol hat csapat négy számban – sprint gátváltó, zsámolyszökdelés, medicinlökés, helyből távolugrás – mérkőzött meg egymással. A rendezvény sikeréhez a helyi tanítók mellett pár szülő is hozzájárult.

Az eredményhirdetés után csupa mosolygós arc köszönte meg a rendezést, az érmeket, pólókat és csokikat. A tervek szerint hamarosan újabb háziversennyel népszerűsítik majd a sportágat.

Eredmények,Kölyök Atlétika (6 csapat): 1. Ügyes Nyuszik (Géczi Bálint, Gordos Levente, Orsós Ramóna, Kardos Lili, Stadler Alex, Szakál Kevin, Török Lajos, Reményi Gábor) 9 helyezési pont, 2. Repülő Mókusok 12, 3. Bátor Oroszlánok 13, 4. Turbó Csigák 14, 5. Villám Hangyák 17, 6. Fürge Gyíkok 18. (Bakos László írása)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.