Dombóváron négy iskola az őszi Kölyök Atlétika versenyen

A 2017/2018-as tanév első Kölyök Atlétika Program  versenyének megrendezését a Dombóvári József Attila Általános Iskola  vállalta fel. A debütálás nagyszerűen sikerült. A Dombóvári VASE-vel szerződésben álló négy általános iskola tanulója, sportolója nagyszerűen érezte magát a frappáns módon lebonyolított rendezvényen.  A csoportok vezetői, az iskola testnevelői és a DOVASE aktív atlétái gondoskodtak arról, hogy a gyerekek jól hangulatban versenyezzenek egymással.

A kis atléta palánták közös bemelegítéssel hangolódtak a feladatokra, majd korra és nemre való tekintettel kialakításra kerültek a vegyes csapatok.

A résztvevő iskolák: József Attila Ált. Iskola (26 gyermek), Szent Orsolya Iskolaközpont (21 gyermek), Máltai Szeretetszolgálat Gyulaji Iskolája (15 gyermek), Kaposszekcsői Ált. Iskola (20 gyermek).

A lebonyolítás menetében, a feladatok sorrendjében a rendezők igyekeztek minél sokoldalúbb és változatosabb versenyszámokat összeállítani.

A megrendezett számok a következők voltak: Sprint-gát ingaváltó – Békaugrás - Medicinlabda dobás előre térdelőállásból - Szivacsgerely hajítás - 8 perces állóképességi futás.

Az eredményhirdetésnél mindenkit egyformán díjazott a DOVASE. Az oklevél mellé müzli szelet is járt. Folytatás januárban ,a Szent Orsolya Iskolaközpontban. (infó: szervezők)

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.