Eredményes EB után az M4 Sport stúdiójában

Spiriev Attila sportigazgató volt a Sportreggeli vendége / Videó

Márton Anita  arany- és Zsivoczky-Farkas Györgyi  bronzérmét tekintve – bár Baji Balázs ugyan kiugrott, ezért nem jutott döntőbe - mindent összevetve nagyon sikeres EB-t zártak a magyarok a belgrádi Fedettpályás Európa-bajnokságon, mondta Spiriev Attila, a Magyar Atlétikai Szövetség sportigazgatója.

Spiriev Attila szerint Baji Balázsnak rendkívül sokfelé kellett megfelelni az utóbbi időben, így ennek a bonyolult élethelyzetnek a számlájára írja azt, hogy a gátfutó hibázott, s kiugrott a 60 méteres gátfutás elődöntőjében. A sportigazgató elmondta, az új szabályokat nem egyértelműen kezelik, mint ahogy az látszott is a versenyen, és az újítások elvették a sportolóktól a hibázás lehetőségét.

Ettől eltekintve volt azért miért örülni a belgrádi fedettpályás atlétikai EB-n, ahol Zsivoczky-Farkas Györgyi  bronzérmes lett, Krizsán Xénia  pedig szintén óriási egyéni rekorddal a negyedik helyen végzett ötpróbában. A legnagyobb tettet Márton Anita  hajtotta végre, a riói olimpia bronzérmese megvédte EB-címét, így a magyar női atléták között fedettpályán a legeredményesebb magyar versenyzővé lépett elő. (forrrás: m4sport.hu)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.