Fergeteges hangulat Kaposszekcsőn

A Dombóvári VASE  égisze alatt tevékenykedő négy iskolai csoportnak a Kölyök Atlétikai Program  soron következő fordulójában a Dombóvártól mindössze 5 km-re lévő Kaposszekcső Általános Iskola  adott otthont. A tantestület tagjai, valamint a 8. osztályos diákok segítettek a lebonyolításban – és nagyszerű házigazdáknak bizonyultak….köszönet érte! A megjelent 87 kölyökatléta egy pörgős, jó hangulatú, frappáns versenyen vehetett részt. A dombóvári József Attila és a Szent Orsolya Iskolaközpont, a Gyulaji Általános Iskola, valamint a helyi  kisatléták (2007-ben és később születettek) vegyes csapatokba kerültek.

 A sprintváltóban, koordinációs létrafutásban, szivacsgerely hajításban, ugrókötelezésben, egykörös váltófutásban megmérkőző csapatok tagjai, valamint a megjelent népes számú iskolatárs és hozzátartozó, fergeteges hangulatot varázsolt a küzdőtérre. A végén minden résztvevő oklevéllel, valamint a Kaposszekcsői Szülői Munkaközösség  jóvoltából egy-egy müzli szelettel gazdagodott.

A DOVASE következő Kölyök Atlétikai Programja a tervek szerint május 23-án, már szabadtéren kerül megrendezésre Dombóváron, a Szuhay Sportközpontban,. A gyerekek már alig várják…. Gyerünk - Gyerünk Atléták ! Mindent bele!  (szervezők)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.