A Győri Gepárdok és a TSC-Geotech piros csapata győzött

Sport XXI, Észak-Dunántúl régió, teremverseny

Hagyományosan Győrben került megrendezésre a régió évi utolsó teremversenye, ahol színesen berendezett pálya, és jó hangulatú zene fogadta a csapatokat.

A közös bemelegítést pedig Hoffer József, a TSC remek edzője tartotta!

U11-ben összesen 12 csapat indult, az előző napi 9 csapatos Kölyök Atlétikai verseny ellenére is.

Nagy versenyben szerzett első helyet a hazaiak Gepárd csapata, a régióban még újoncnak számító TSC-Geotech piros  csapata előtt. Bronzérmet a Mosonmagyaróvári AC  csapata vehetett át.

U13-ban 10 csapat közül magabiztosan lett első a TSC-Geotech piros  csapata, ebben a korosztályban megelőzve a győriek Leopárd csapatát. A második helyen kialakult holtversenyben az érmek színéről a hosszú gátváltó döntött a győriek javára, így a Bokod SE  bronzérmet vehetett át.

 A verseny rendkívül hamar lepörgött, az eredményhirdetéssel együtt a közel 180 gyermeket 5 versenyszámban megmozgató terematlétika három óra alatt véget ért.

Nagy köszönet az atlétákból összeállt versenybírói brigádnak, akik nagyszerű munkát végeztek, és igazi csapatként dolgoztak együtt egy sikeres versenyért. Az eredményhirdetéskor minden résztvevő Sport XXI. matricát, kirakót és csapatonként egy csomag kekszet vehetett át.

A dobogós csapatok egy kupával is gazdagabbak lettek, valamint átadásra kerültek az „Újonc lettem” pólók a 2005-ös, a Sport XXI-től búcsúzó, januárban már remélhetőleg fedett pályán versenyző atléták között.

A verseny különlegességei közé tartozott, hogy a tavalyi évhez hasonlóan idén is volt jótékonysági megmozdulás, melyhez az érkező csapatok, szülők, edzők örömmel járultak hozzá.

Az idei adományokat két győri gyermekotthon lakói vettek át boldogan. Köszönjük mindenkinek a felajánlásokat!

Köszönjük továbbá a győri Bercsényi Miklós Középiskola igazgatójának, Németh Zsoltnak, hogy örömmel biztosította a régiós gyermekverseny számára az iskola tornatermét! Farkas Roland koordinátor

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.