Hatszáz induló a kecskeméti Tapsifüles Kupán

 „- A verseny 18. alkalommal került megrendezésre, megmozgatva a megye atlétikáját – mondta a sikeres rendezvényről Adamik Zoltán, az esemény házigazdája. -  A két versenynap alatt 1023 indulót regisztráltunk (!), ami a duplázások figyelembe vételével is 600 körüli indulót jelentett!

A verseny nem véletlenül ennyire népszerű. Jó időpontban és helyen van, helyszíne a Kecskeméti Lánchíd Utcai Iskola Tornacsarnoka volt. A versenyszámokra történő válogatás, a versenyeztetés könnyen kezelhető. Különlegesség, hogy kislabdahajítás is szerepel a számok között, teremben.

A legnépszerűbb a 30 méteres futás volt, 333 fő indult el a négy korosztályban. Pontot az első nyolc helyezett szerzett iskolájának. Évek óta külön harcot vív a diáksport országos mezőnyében is élen álló két iskola: a Kiskunfélegyházi József Attila, valamint a házigazda Kecskemét Széchenyivárosi Arany János- Lánchíd sportiskola.

Idén is -  sorozatban harmadik alkalommal - a félegyháziak nyertek. A versenyt meglátogatta Scheidler Géza , a Kölyök Atlétika program országos koordinátora, akinek nagyon tetszett ez a különleges rendezvény!”- fejezte be tájékoztatóját Adamik Zoltán.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.