Hazai első helyek Szombathelyen

Sport XXI, Nyugat-Magyarország Régió, mezei verseny

Az elmúlt hétvégi régiós mezeire hagyományosan Szombathelyre utaztak a fiatalok, ahol Kamarás Ákos  által ismét remek szervezésben versenyezhettek.

Az U13-as korcsoport  11 órakor rajtolt, akik a Sugár úti atlétika pálya körül kialakított terepen három kört (kb. 2000m) teljesítettek.

Az őszi mezeihez hasonlóan ismét a rendező város atlétái domináltak, a többségben lányok alkotta csapattal a Szombathelyi SI „A” csapata lett aranyérmes. Másodikként a SZoESE  együttese végzett, így az ezüstöt is a helyiek vehették át. Mögöttük a dobogóra a Győri AC  csapata állhatott fel.

U11-ben  1300 méter megtétele után szintén a hazaiak szerezték a legkevesebb pontot, itt is a Szombathelyi SI „A” csapata volt a legjobb, mindösszesen egy ponttal megelőzve a Soproni AC „A” csapatát. A dobogó harmadik fokán a Zalaegerszegi„A” csapata kapta a bronzérmet.

A versenyiroda - Kószás Kriszta  vezetésének köszönhetően - kiválóan működött, így ez a Sport XXI-es esemény rendkívül gyorsan lezajlott.

Másfél órával az első rajt után már a kapott matricákkal és érmekkel a nyakukban indulhattak haza a csapatok. Farkas Roland koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.