Hazai sikerek Szolnokon

Sport XXI, Alföld régió. pályaverseny

Ebben az évben a régió második pályaversenye  Szolnokon, a Véső utcai Sportcentrumban került megrendezésre, amely csodálatos őszi napsütésben öt U13-as és hét U11-es csapattal, kereken száz fő részvételével kezdődött meg. Mindkét korosztályban szolnoki siker született. A kicsiknél Széchenyi krt-i Általános Iskola, Kiskunhalasi Kertvárosi Ált. Iskola, Szolnoki SC-SI, a nagyoknál Szolnok, Törökszentmiklós, Kiskunhalas volt a sorrend.  A rendező megye kis atlétáit csak Kiskunhalasról a Kertvárosi Általános Iskola versenyzői akadályozták meg abban, hogy házi versennyé alakuljon a meghirdetett forduló.    

Aki először érkezett ide, annak a GPS is kevés volt, hogy elsőre megtalálja a bejáratot. Viszont sikeres navigáció után csodás látványtervek fogadták a vendégeket. Az évek óta beígért atlétikai pályát talán már az idén elkezdik építeni. A szépen parkosított környezet egy első osztályú salakos pályát ölelt fel, a hosszú egyenessel párhuzamosan épített futófolyosóval kiegészülve. A szolnoki atlétika múltja és jövője méltán megérdemelne egy modern létesítményt. 

Szeretném kiemelni a verseny rendezőit, külön Ecseki Tibor  versenyigazgató kollégát, akik minden fennakadás nélkül, precízen levezényelték az eseményt. Látszott, hogy nem ez volt az első versenyrendezésük. Kívánom, hogy váljanak valóra álmaik és a következő Sport XXI-es versenyünk már pályaavató legyen! (Szloboda Mihály koordinátor )   

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.