Hét iskola teremversenye Nyíregyházán

Kölyök Atlétika teremversenyét a Nyíregyházi Nonprofit kft  atlétikai szakága a Nyíregyházi Városi Stadion Tenisz Csarnokába rendezte meg. A verseny a legkisebb korosztály számára került kiírásra. A megnyitó után a következő versenyszámokban versenyezhettek a kisiskolások: békaugrás, térdelésből medicinlabda, medicinlabda dobás hátra, rúdugrás, sprint/gát futás, célba dobás és a végén állóképességi futás.

A versenyen a kővetkező hét iskola vett részt:  Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola, Móricz Zsigmond Általános Iskola, Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium, Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézmény, Arany János Általános Iskola és Gimnázium Szőlőskerti Tagintézmény, Szent Miklós Görög Katolikus Általános Iskola, Kálmánházi Benedek Elek Általános Iskola és Óvoda

A közel kétórás verseny végén Bakosi Béláné  KA koordinátortól és Vas Lászlótól  a Nyíregyházi Nonprofit Kft atlétikai szakág vezetőjétől vehették át az atléták az okleveleket. (Bakosi Béláné koordinátor)

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.