Hét szakosztály fiatal atlétái Tatabányán

Sport XXI. Észak-Dunántúl régió, mezei

„- Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét a tatabányai Csónakázó tó és környéke volt a helyszíne a TSC-Geotech által rendezett mezei futóversenynek.

Az előző napok kellemes időjárásához képest szeles, hideg idő fogadta a régió hét szakosztályának fiatal futóit – mondta az eseményről Szöllősi Miklós, a versenybíróság elnöke.

- A TSC-Geotech, mint házigazda igen népes csapattal vett részt a versenyen, mindkét korcsoportban a legtöbb induló tatabányai színekben teljesítette a kétkörös (U11) illetve három körös (U13) távot.

Rajtuk kívül a győriek (GYAC), a soproniak (SAC) és a tataiak (TAC) tudtak több csapatot is kiállítani.

Egy-két versenyzővel Esztergom-Gyermely, Környe és Bokod is résztvevője volt az igen jól előkészített és megrendezett régiós mezeinek.

A tatabányai gyerekeket nagyon sok szülő is elkísérte a versenyre, akik szurkolásukkal a zord idő ellenére igen jó hangulatot varázsoltak a futópályára." – zárta összegzését a tapasztalt szakember.

A csapatversenyek dobogósai: U11: 1. TSC-Geotech "A"  -  2. Tatai AC "A"  -  3. Soproni AC   

U13: 1. Győr AC   -  2. Tatai AC  - 3. TSC-Geotech

A házigazdáknak köszönhetően egyéni érmekért is küzdhettek a versenyzők, így még nagyobb volt az izgalom a futamok során!

Az érmek átadásában Kámán Ferenc, a Sport XXI program országos koordinátora is közreműködött.  Farkas Roland koordinátor

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.