Ikarus BSE sikerek az Iharos pályán

Sport XXI, Közép-Magyarország Régió, pályverseny

A Bp.Honvéd atlétikai pályáján került megrendezésre április 29-én, az egész országot érintő új területi felosztás szerinti pálya 1. verseny. 

A korábbi nagy létszámú régió nagyjából megfeleződött, így a jövőben lehetőség nyílik arra, hogy egyre több egyesületi KA csoport kapcsolódjon be a versenyrendszerbe. Az is fontos szempont volt, hogy versenyek - főként a pálya - ne tartsanak túlságosan hosszú ideig, pörgős legyen a rendezés.

A versenyfeladatok terén a tavalyi versenyek szakmai tapasztalatai alapján történtek kisebb változtatások. Hét szakosztály 21 csapata vett részt a megmérettetésen. Legtöbb csapatattal az Ikarus BSE (5) a KSI és az UTE (4-4) képviselte magát.

Az U11-es korosztály  7 versenyszámból álló csapatversenyében a következő sorrend alakult ki az élmezőnyben: 1.Ikarus A, 2. Ikarus B, 3. KSI A, 4. KSI B, 5. Vasas, 6. UTE A - A „nagyok” versenyében hármas Ikarus győzelem született. Az élmezőny alakulása: 1.Ikarus A, 2. Ikarus B, 3. Ikarus C, 4. UTE A, 5. BHSE, 6. MTK.  Tomhauser István koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2019 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.