Ismét a Bolyky iskola diákjai győztek az ózdi Kölyök Atlétika versenyen

Az ózdi városi sportcsarnokban került megrendezésre a Kölyök Atlétika csapatverseny őszi megmérettetése. Most a II. korcsoportosok voltak soron és ismét az ózdi Bolyky Tamás Általános Iskola  dominált. Több szempontból is, mert a rendezést a testnevelők vállalták és az iskola diákönkéntesei segédkeztek a lebonyolításban. A versenyzés szempontjából pedig azért, mert az öt csapatból három ezt az iskolát képviselte.

A versenyre rajtuk kívül az Újváros Téri és a Vasvár Úti Általános Iskola  állított ki csapatot. A kisebb létszámot ellensúlyozta, hogy nagyon jól felkészített csapatok jelentek meg és izgalmas, szoros küzdelmeket láthattunk. Természetesen a sprint-gát váltó és a hosszú gát váltó fokozta legjobban a hangulatot.

Ezen kívül a teljesítendő feladatok között medicinlabda dobás, oldalszökdelés és sorozatugrás szerepelt. Az öt versenyszám után a Bolyky Gepárdok fantázia nevet viselő alakulat lett a bajnok, az Újváros Téri és a Vasvár Úti iskolák tanulói előtt.

Az első három helyezett csapat éremdíjazásban részesült, de minden gyermek névre szóló emléklapot kapott és a kalóriát csokival pótolhatták a kis atléta palánták.

Külön köszönet illeti a bolykys "testnevelés tanszéket" és a diákönkénteseket, akik a szuperen versenyző gyerekeknek megfelelően profin, gördülékenyen segédkeztek a verseny lebonyolításában. (Vanczák Attila beszámolója)

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:




© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.