Jó eredmények, jó hangulat az ózdi Kölyök Atlétika versenyen

Az őszi versenyhez hasonlóan ismét hat csapat vett részt a tanév második ózdi Kölyök Atlétika csapatversenyén. Ebből a hat csapatból hármat a Bolyky Tamás Általános Iskola  állított össze, de ez természetes, hiszen itt külön KA csoport is működik egyesületi segítséggel. Mellettük továbbra is aktív az Újváros Téri Ált. Isk., az Apáczai Csere János Ált. Isk. és a Vasvár Úti Ált. Iskola.

Most a legkisebb korosztály számára került a verseny kiírásra. A megnyitó után 3-3 gárda teljesítette a sprint-gát váltót és a forma-1-es versenyszámokat. Nagy küzdelem és hatalmas szurkolás mellett nagyon ügyesen teljesítettek a kicsik. Majd a medicinlabda dobás és a zsámolyszökdelés következett, forgószínpad szerűen lebonyolítva. A legvégére megint egy "hangulat" és pulzusszám növelő verseny következett. A váltakozó iramú állóképességi futásba mindenki beleadta az utolsó erejét is.

A közel másfél órás megmérettetés után így kellemesen elfáradva vehette át minden kis atléta az oklevelet és az Ózdi Teknőc Futó Club  által biztosított csokikat. A végeredmény: 1. Bolyky Gepárdok, 2. Vasvár, 3. Újváros Tér, 4. Bolyky Szöcskék, 5. Bolyky Kenguruk, 6. Apáczai.

Külön köszönet a Bolyky-s hetedik osztályos tanulóknak, akik a verseny lebonyolításában szereztek elévülhetetlen érdemeket, és ezzel ismét hozzájárultak az atlétikát nagyon jól népszerűsítő rendezvényhez. (Vanczák Attila)

 

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.