Jó verseny - rossz idő Veszprémben

Sport XXI, Közép-Dunántúl régió, mezei

A 9-12 éves kisiskolások az őszi szünetet mezei futóversennyel kezdték. A veszprémi Gulyadomb jó helyszínnek bizonyult, az erdős rész valamennyire felfogta az indulókat, szervezőket nem kímélő esőt, szelet. A kellemetlen időjárás ellenére három szakosztály - a VEDAC, az ARAK Up. Akadémia és a biatorbágyi Viadukt SE - gyermekei is rajthoz álltak.

 Az egyéni és a csapat győzelmeket a két megyeszékhely szakosztályai osztották el egymás között. Az U11-es korcsoport kétkörös futamában 82 célba érkező volt. Az egyéni küzdelemben hármas ARAK győzelem született, a legeredményesebb leány a harmadik helyen ért célba. A csapatok versenyét a hazaiak legjobb nyolcasa nyerte, az ARAK és a VEDAC „B” csapata előtt. Nyolc csapatot is értékelni lehetett.

A idősebb fiúk egyéni győzelmében szintén székesfehérvári futóé lett az aranyérem, az ezüst és a bronz veszprémi atléta nyakába került. A lányoknál az első és második helyen is hazai versenyző ért célba, harmadikként futott be a legjobb fehérvári akadémista. A csapatok eredményhirdetésénél viszont az aranyérem a hazaiak  csapatának nyakába került, az ezüst és a bronzérem az ARAK  csapataié lett. Az U13 -as korosztályban 29 fiú és 35 lány szerepelt, hat csapatot lehetett értékelni.

A 146 versenyzőt dicséret, gratuláció illeti, hiszen a táv és az ellenfelek mellett az időjárással is meg kellett küzdeniük! Tölgyesi Előd koordinátor

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.