Kettős DOVASE siker, 21 csapat a rajtnál

Sport XXI, Dél-Dunántúl Régió, mezei verseny

A dombóvári ligetben zajló felújítás okán új házigazdát kellett keresnünk a régió mezei futóversenyére. Ezt a szerepet a bonyhádi Botond DSE  vállalta magára, és sikerült egy sikeres versenyt lebonyolítaniuk.

Ebben a régióban mezei futó versenyen 21 csapat még sohasem indult. A bonyhádi sportpályán az U11-esek 1200 méterén 11 csapat 88 versenyzője állt rajthoz; az U13-asoknál pedig 10 csapat 80 futója teljesítette az 1800 métert.

A korábbi évek szokásait megtartva, az egyéni versenyt is értékeltük nemenként: az U13-asoknál Hock Erik (Bólyi SE) és Esküdt Luca (DOVASE) diadalmaskodtak, az U11-eseknél Krausz Noel (Botond DSE) és Tóth Diána (DOVASE) nyertek.

A csapatversenyben mindkét korosztályban a DOVASE „A” csapata győzött, az idősebbeknél a „B”  csapatuk és a Favorit AC Kaposvár  előtt; a fiatalabbaknál a házigazda  csapat lett a második és a Somogy-megyeiek  dupláztak a bronzból.

Kiválóan sikerült létszám szempontjából az idei év első két versenye, bízom a kollégáim lelkesedésében és a népes folytatásban – mondta zárásként Scherer Tamás, régiós koordinátor.

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2018 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.