Kölyök Atlétika teremverseny Gyulán

Rekord létszámmal (104 fő tanuló)  került megrendezésre a gyulai 5.sz. Általános Iskola és Sportiskola tornatermében Gyula város Kölyök Atlétika Teremversenye a  2010-2009-ben született gyermekek részére. A verseny november 29-én négy iskola (5.Számú Sportiskola; Implom József Ált. Isk.; Magvető Református Ált. Isk.; Karácsonyi János Katolikus Ált. Isk.) részvételével zajlott le.

A tanulók első körben a Forma 1-es pályán próbálhatták ki gyorsaságukat és ügyességüket, majd a sprint-szlalom váltóban vetélkedtek. A harmadik blokkban a hajítás, a dinnyedobás, valamint a szöcske és békaugrás került sorra. Az utolsó etapban állóképességükről tettek tanúbizonyságot.

A verseny lebonyolítása jó hangulatban és gördülékenyen zajlott, a gyerekek élvezték az életkori sajátosságuknak megfelelően összeállított, változatos feladatokat.

Zárásképpen minden résztvevő gyermek Kölyök Atlétika emblémával ellátott egyedi oklevelet-emléklapot kapott. Az atlétika sportág megszerettetéséhez ez a verseny rendkívül jó alapot ad, ami a gyermekek megnyilvánulásából, hozzáállásából is kiderült.

A versenyre ellátogatott Baktai Ferencné, Gyula város sportreferense, aki elismerő szavakkal méltatta Az esemény szervezését és lebonyolítását. A rendezvényen baleset nem történt, így igazán jó napot zártunk. Vinczéné Forgách Ágnes testnevelő-szervező

 

Csatolt dokumentumok: 
Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.