Kölyök Atlétika verseny Nyíregyházán

Nyolc iskola vetélkedett egymással

A nyíregyházi Városi Stadion Tenisz csarnokába rendezte meg a Kölyök Atlétika  csapatversenyét a Nyíregyházi Nonprofit kft atlétikai szakága. A verseny a legkisebb korosztály számára került kiírásra. A megnyitó után a következő versenyszámokban vetélkedtek a kisiskolások: forma-1, sprint/gát futás, béka ugrás, kereszt szökdelés, térdelésből medicinlabda dobás, forgó mozgásból dobás, rúdugrás, létra futás és a végén állóképességi futás  szerepelt a programban.

Az eseményen nyolc iskola vett részt: a Szent Miklós Görög Katolikus Általános Iskola; Bethlen Gábor Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Alapfokú Művészeti Iskola; Móricz Zsigmond Általános Iskola Vécsey Károly Tagintézmény; Kodály Zoltán Általános Iskola; Móra Ferenc Általános Iskola Petőfi Sándor Tagintézmény; Móricz Zsigmond Általános Iskola; Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium; Kálmánházi Benedek Elek Általános Iskola és Óvoda.

A kétórás verseny után Bakosi Béláné  Kölyök Atlétika koordinátortól és Vas Lászlótól, a Nyíregyházi Nonprofit Kft atlétikai szakág vezetőjétől vehették át a kis atléták az okleveleket. (szervezők)

Back to Top

Közösségi oldalaink:
© 2021 Magyar Atlétikai Szövetség.
Minden jog fenntartva.